Bakgrunn for produktene

Vi leverer stallinnredninger både til innendørs og utendørs bruk. Innredningene er i utgangspunktet relativt like, men utestallene leveres med tak. Du kan velge sal- eller buntak og takbelegg etter eget valg. 

Når vi etablerte Stall Fossum Bogerud ønsket vi oss den beste kvaliteten på stallinnredningen til en fornuftig pris. Det var også viktig for oss å få skreddersydd innredningen slik at vi fikk utnyttet den eksisterende driftsbygningen best mulig. Et annet viktig moment for oss var at selve monteringsarbeidet skulle være enkelt og at innredningen ble levert størst mulig grad i hele deler. Alle våre ønsker ble innfridd av vår leverandør i Nederland. Vi har nå etablert et samarbeid med vår leverandør og ønsker å tilby det norske markedet kvalitetsvarer fra WIKO til en fornuftig pris.

Vår Nederlandske produsent har produsert stallbokser i mer enn 40 år og er en anerkjent leverandør som legger stor vekt på kvalitet. De første kundene bruker fortsatt sine stallbokser. Vi legger vekt på å tenke sammen med kundene slik at man finner en optimal løsning tilpasset kundenes og hestens behov.

Øvrige kvaliteter:

  • Våre hestebokser er enkle å (de)montere.
  • Du kan enkelt sette sammen flere bokser, uten å gå på bekostning av konstruksjonens robusthet.
  • Hos oss kan du velge mellom uttrekkbare, lukkede eller uttrekkbare vegger.
  • I tillegg jobber vi som standard med 50/40 rør og 40 mm U-profil for mer sikkerhet og stabilitet.
  • Galvanisert stål. Kan leveres som sort lakkert mot pristillegg (kunde må da ta høyde for at fargen etter hvert kan slites av dersom hesten gnager på stålet).
  • Alle bokser kan leveres med tykke planker i tre ulike valg: tremateriale, syntetiskmateriale (enkelt vedlikehold, rengjøring og svært slitesterk) eller den mer eksklusive varianten med presset bambus.
  • Fordi våre hestebokser er spesiallagde, kan de innredes akkurat slik du ønsker. Vi tenker gjerne sammen med deg rundt det å optimalisere løsninger.